Бюджетне печиво без цукру для всієї родини

Приготуйте це корисне печиво без цукру — смачне та бюджетне, його можна їсти навіть дітям з діабетом. Це печиво стане чудовою перекускою посеред дня і прекрасним десертом до склянки прохолодного компота або кефіру. А ще його зручно брати на пікнік або в дорогу.

Бюджетне печиво без цукру для всієї родини - изображение

Перший український гастрономічний портал SHUBA пропонує простий покроковий рецепт приготування бюджетного печива — знадобиться лише чотири інгредієнти, які точно знайдуться якщо не у вашому холодильнику, то в найближчому продуктовому магазині. 

Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці — 150 г
  • яблука — 2 шт
  • родзинки — 100 г
  • яйце —  1 шт 

Приготування:

  1. Родзинки залийте окропом і залиште на 10 хвилин. Потім злийте воду та відкиньте родзинки на паперовий рушник, щоб вони обсохли. 
  2. Яблука вимийте та почистіть від шкірки. Виріжте серцевину та наріжте невеликими шматочками. Покладіть їх у блендер та збийте до консистенції пюре.  
  3. Яйце збийте в окремій мисці. Додайте вівсяні пластівці, яблука та родзинки. Добре перемішайте та залиште на 15 хвилин.
  4. Ложкою сформуйте невеликі круглі печива та викладіть їх на встелене пергаментним папером деко. Поставте печиво запікатися у розігріту на 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Готово!

Ще більше цікавих рецептів без цукру ТУТ


Читайте також:

Вівсяне печиво без цукру: корисний смаколик на щодень

Як приготувати чизкейк без цукру

Поживна цінність та глікемічний індекс продуктів: горіхи, сухофрукти, солодощі

 

Ми в Instagram та Telegram