Medtronic отримали схвалення для системи MiniMed 780G з новим моніторингом Simplera Sync

Завдяки схваленню СЕ Mark переваги найсучаснішої автоматизованої системи доставки інсуліну MiniMed 780G тепер доступні з новим удосконаленим сенсором, встановлення якого, як зазначає виробник, займає менше 10 секунд. 

Medtronic отримали схвалення для системи MiniMed 780G з новим моніторингом Simplera Sync - изображение

Компанія Medtronic, один зі світових лідерів у галузі діабет-технологій, оголосила про отримання знаку відповідності CE* для своєї автоматизованої системи доставки інсуліну MiniMed 780G з Simplera Sync — одноразовим безперервним моніторингом глюкози (CGM), що має покращені характеристики, зокрема спрощений двокроковий процесс встановлення і вдвічі менший розмір, порівняно із попередніми сенсорами Medtronic.

*Знак CE (Conformité Européenne — «європейська відповідність») означає, що продукція відповідає всім діючим вимогам безпечності ЄС і пройшла процедуру оцінки відповідності.

Система MiniMed 780G від Medtronic — це найсучасніша система доставки інсуліну, яка автоматично регулює та коригує рівень глюкози (цукру) в крові кожні 5 хвилин. Це єдина у світі система з функцією Meal Detection, що призначена для зниження гіперглікемії (підвищений рівень цукру в крові) після прийому їжі, коли пацієнт забуває ввести собі інсулін або недооцінює кількість вуглеводів у своїх закусках чи їжі. Система доступна з єдиним у світі 7-денним набором для інфузій та має одне з найнижчих цільових значень глюкози (всього 100 мг/дл) серед усіх автоматизованих систем доставки інсуліну. 

«Складним моментом у житті з діабетом є підрахунок вуглеводів і дозування потрібної кількості інсуліну перед вживанням перекусів та їжі. Завдяки своєму чутливому алгоритму система MiniMed 780G може допомогти людям, які живуть з діабетом, навіть якщо вони час від часу забувають ввести інсулін або недооцінюють кількість вуглеводів у їжі. Система бере на себе більшу частину роботи, пов'язаної з управлінням захворюванням, і допомагає полегшити психічне навантаження». 

Роберт Вігерський (Robert Vigersky), д.м.н., головний лікар Medtronic Diabetes, проф. медицини, Університет наук про здоров'я військовослужбовців Збройних сил.

«З появою датчика Simplera Sync ми можемо запропонувати перевірені переваги нашої системи MiniMed 780G з нашим найновішим і найзручнішим моніторингом, який можна встановити менш ніж за 10 секунд».

Ке Даллара (Que Dallara), виконавчий віце-президент і президент Medtronic Diabetes.

Система MiniMed 780G з моніторингом Simplera Sync призначена для пацієнтів віком від 7 років і сумісна з iOS та Android. Датчик Simplera Sync поки не був схвалений Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) і використовується тільки в дослідницьких цілях в США.  

Як зазначено на news.medtronic.com, система MiniMed 780G з новим CGM Simplera Sync буде доступна в Європі в рамках обмеженого випуску навесні 2024. Medtronic розпочне поетапний комерційний запуск в Європі влітку 2024. Наразі система MiniMed 780G може використовуватися з датчиком Guardian 4.


Джерело: news.medtronic.com

Читайте також:

DiaTech: 10 головних технологічних новинок 2023

Книга «Школа контролю цукрового діабету. Частина 3. Технічна підтримка» — ваш путівник світом DiaTech. Встигніть отримати свій екземпляр!

Неінвазивний моніторинг рівня глюкози: майбутнє чи міф? 7 перспективних розробок
 

Ми в Instagram та Telegram