5 способів відзначити річницю діабету

Святкувати річницю постановки діагнозу? Багатьом це може здатися, м'яко кажучи, дивною ідеєю. Однак, відзначаючи такий день у своєму житті, людина з діабетом вкотре згадує, що, незважаючи на серьозне хронічне захворювання, вона все ще може насолоджуватися життям. Дехто використовує цей день, щоб подякувати оточуючим за турботу. Інші озираються назад, щоб побачити, як далеко вони просунулися в досягненні своїх цілей порівняно з минулим роком. Немає нічого поганого в тому, щоб зробити що-небудь особливе в такий день.

5 способів відзначити річницю діабету - изображение

У всьому світі набирає популярності таке явище, як «Diaversary» (Diabetes Anniversary), тобто «Річниця діабету».

Якщо ви хочете якось відзначити цей особливий для вас день, ось кілька цікавих ідей.

Зробіть те, що вас лякає

Можливо ви давно хотіли, але не могли наважитися, наприклад, піти в гори, почати вести свій блог або записатися на заняття зі співу. Зробіть це! Подібний виклик самому собі допоможе вам почуватися впевненіше надалі.

Влаштуйте вечірку 

Запросіть найближчих людей. Увімкніть музику і насолоджуйтеся своєю компанією та їжею, беручи до уваги той факт, що діабет не повинен обмежувати ваше життя і заважати ним насолоджуватися.

Займіться благодійністю 

Пожертвування для тих, хто потребує допомоги, дадуть вам змогу отримати заряд бадьорості та позитивної енергетики. Існує також багато благодійних організацій, які допомагають діткам з цукровим діабетом (Гугл на допомогу!). Один невеликий внесок у спільну справу — чудовий спосіб відсвяткувати свій діа-новий рік!

Порозмірковуйте 

Візьміть келих вина або філіжанку кави (або чаю) і запишіть у щоденнику деякі емоції, які вам приносить цей день. Відзначте для себе, чого ви досягли і які цілі ставите перед собою на майбутнє. Таким чином, щороку ви зможете читати записи, зроблені минулого року.

Поділіться своїми знаннями з іншими 

Згадайте, що цікавого ви дізналися про управління або життя з діабетом минулого року? Знайдіть пару хвилин, щоб поміркувати над цим, а потім спробуйте поділитися цими знаннями з іншими. Можливо це надихне вас написати статтю на діа-тематику, або створити свій блог, який допоможе багатьом «новачкам» краще справлятися з життям з ЦД.

Завжди поруч,

«Мій цукровий» 5 способів відзначити річницю діабету - 2 изображение


Читайте також:

Місяць діабету: співак Ашер візьме участь у новій кампанії Sanofi проти ЦД 1-го типу

10 способів підтримати близьку людину з діабетом

50+ речей, які допоможуть зробити життя з діабетом якіснішим
 

Ми в Instagram та Telegram

Читайте схожі матеріали