«Зі спортом до мрій!» В Одесі влаштували спортивне свято для дітей з діабетом

Діти з цукровим діабетом міста Одеси влаштовували спортивні флешмоби, змагалися у веселих естафетах та конкурсах на масштабному спортивному заході до Всесвітнього дня здоров'я.

Читайте далі, щоб дізнатися, як це було.

«Зі спортом до мрій!» В Одесі влаштували спортивне свято для дітей з діабетом - изображение

Захід відбувся 7-го квітня 2024. Організатори — ГО «Школа Діабету» — разом з партнерами підготували для дітей різноманітні активності: флешмоби, естафети, конкурси і, звичайно, подарунки.

Previous Next

«Незважаючи на запеклу спортивну боротьбу, серед дітей панував справжній командний дух, всі підтримували один одного та із задоволенням приймали участь у активностях. На нашому святі — усі переможці, усі молодці! Так, ми разом зламали черговий стереотип і довели, що діабет — не перешкода для активного повноцінного життя», — діляться враженнями організатори свята. 

«Зі спортом до мрій!» В Одесі влаштували спортивне свято для дітей з діабетом - 2 изображение

Для дітей, батьків та гостей свята виступили дитячий хореографічний колектив DANCING KIDS UA, команда черлідерів Одеського ліцею 73 та вихованці Благодійної організації «Сім’я» — команда «Family».

Previous Next

На свято завітали Начальник управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради — Пуздрач Руслан, Начальник Служби у справах дітей ОМР —  Нікандрова Юлія, а також наші захисники — Інструктори фізичного виховання та спорту військової частини 3012 Національної гвардії України.

«Зі спортом до мрій!» В Одесі влаштували спортивне свято для дітей з діабетом - 3 изображение

Особливим сюрпризом для юних діа-спортсменів стало особисте привітання капітана ФК Реал Мадрид — Начо Фернандеса, який з дитинства живе з цукровим діабетом 1-го типу (ЦД1), що не завадило йому стати видатним спортсменом та здійснити свою дитячу мрію.


Джерело: ГО «Школа Діабету»

 

Читайте також:

Майстер спорту з діабетом: «Я думав, що завжди буду на лаві запасних...»

Зірки з діабетом, що надихають команду «Мій цукровий»

7 видів фізичної активності для кращого контролю діабету

 

Ми в Instagram та Telegram