Корисні подарунки коханим з діабетом

Наближається найромантичніше свято — День усіх закоханих! 

Шукаєте корисний подарунок для своєї половинки, яка живе з цукровим діабетом? Пропонуємо кілька цікавих ідей!

Корисні подарунки коханим з діабетом - изображение

Не поспішайте казати: «Фу, як неромантично!». Не сприймайте це, як чергове нагадування про захворювання — це лише спосіб проявити турботу і допомогти близькій людині.


Повсякденне діа-приладдя

Предмети першої необхідності, які використовуються щодня при діабеті, досить дорогі. Якщо ви допоможете близькій людині компенсувати такі витрати, це буде по-справжньому цінним подарунком. Можливо йому/їй потрібен новий глюкометр? А якщо ні, то набір з розхідними матеріалами (тест-смужки, голочки до шприц-ручок тощо) «про запас» також може бути доречним.

Глюкометр, тест-смужки та інші витратні матеріали можна придбати в SaharOK Shop

Подарунковий сертифікат в улюблений діабет-магазин

Купуючи подарунок самостійно, ви не завжди зі стовідсотковою вірогідністю можете вгадати. Побалуйте коханого/кохану подарунковим сертифікатом та дозвольте йому/їй самостійно обрати те, що, дійсно хочеться або необхідно в даний момент. Це також допоможете компенсувати деякі витрати. 

Приємні дрібниці для домашніх SPA процедур  

За діабету шкіра потребує постійного особливого догляду. Якщо ви добре знаєте смаки та уподобання коханої людини, зберіть подарунковий кошик із набором доглядових засобів для тіла: лосьйон для сухої та чутливої шкіри, креми для рук та ніг з сечовиною, бальзами для губ тощо — ваша половинка залишиться задоволеною.

Спортивний абонемент 

Активність відіграє важливу роль в управлінні діабетом. Вона допомагає контролювати рівень цукру в крові, знижуючи ризик виникнення ускладнень діабету. Абонемент до тренажерного залу, басейну, танцювальної студії — стане чудовим вибором! Якщо ваша половинка просить вас приєднатися до неї — зробіть це! 

Корисні подарунки коханим з діабетом - 2 изображение

Діа-планери для кращого контролю діабету

Діабет потребує постійного контролю. Набагато простіше й приємніше здійснювати його та відстежувати свої успіхи зі стильними діа-планнерами та щоденниками самоконтролю. Наразі їх є велике розмаїття — Гугл на допомогу! 

Діабет-аксесуари 

Наприклад, термочохол для зберігання інсулінових шприц-ручок. Або Vivi Cap — контейнер для зберігання інсуліну, що працює без підзарядки. Такий подарунок стильний, практичний і 100% потрібний кожній людині з цукровим діабетом, яка використовує інсулін.

Прикраса з гравіюванням

Дайте зрозуміти коханій людині, яка вона для вас дорога, за допомогою прикраси (браслета або кулону) з пам'ятним написом у стилі «Мій герой!», «Вірю в тебе!» або «Діабет 1 типу» (чому б не поєднати прикрасу з потенційно рятівною медичною ідентифікаційною позначкою?) Це чудова ідея подарунка для особливої людини у вашому житті!

Безперервний моніторинг глюкози

Система безперервного моніторингу глюкози — це мега крутий і корисний подарунок для людини з діабетом. Зверніть увагу на цей варіант! Навіть якщо такий девайс вже є, завжди можна подарувати витратні матеріали (заздалегідь дізнайтеся виробника та модель) або смарт-годинник для ще більшої зручності у використанні моніторингу.

Курси корисної кулінарії

Якщо хочете допомогти близький людині змінити харчові звички на більш здорові, подаруйте йому або їй сертифікат на курси ПП-кулінарії або випічки без цукру та борошна. Запишіться удвох! Крім задоволення від спілкування і спільного проведення часу, отримаєте нові знання і досвід у приготуванні смачних і корисних страв!


Подумайте про те, що любить, чим користується ваша кохана людина в повсякденному житті. Все, що поліпшить якість життя і допоможе знизити витрати, стане чудовим вибором! Але про романтику теж не забувайте.

Нехай цей день буде особливим!

З любов'ю, ваш СахарOkКорисні подарунки коханим з діабетом - 3 изображение

 

Читайте також:

Як насолоджуватися безпечним сексом із ЦД1: Що говорять експерти

10 способів підтримати близьку людину з діабетом

Фільми, в яких фігурує цукровий діабет. Підбірка від редакції СахарOk
 

Ми в Instagram та Telegram