Ліла Мосс з гордістю продемонструвала свій CGM у новій модній кампанії

Модель і донька Кейт Мосс, Ліла Мосс, знімає табу з теми репрезентації діабету першого типу. 

Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

Ліла Мосс з гордістю продемонструвала свій CGM у новій модній кампанії - изображение

Вчора в своєму Instagram з нагоди тижня діабету (що проходить цьогоріч з 10.06 по 16.06) модель поділилася серією стилізованих зображень з нещодавньої кампанії Zara Denim, на одному з яких вона зображена ззаду, де видно її безперервний моніторинг глюкози (CGM) на лівій руці. 

Previous Next

Ліла підписала пост: «Це тиждень діабету. Показую свою лібре для @zara denim. ви ніколи не самотні!!!», що викликало шквал схвальних коментарів від шанувальників, друзів та інших людей, які живуть з діабетом.

В одному з коментарів Лілу похвалили за те, що вона «пролила світло» на цю тему: «Я живу з ЦД вже 30 років і не можу передати, наскільки я вам вдячна. Якби в моєму дитинстві у мене була така людина, як ви, це змінило б моє життя. Дякую, що ви зараз тут!». Інші заохочували її «виставляти це напоказ», називаючи її «діабетичною королевою».

Ліла Мосс з гордістю продемонструвала свій CGM у новій модній кампанії - 2 изображение

Це не вперше, коли модель відкрито демонструє свої діа-гаджети, абсолютно не приховоючи діагнозу цукровий діабет. У 2022 році вона відвідала Met Gala зі своєю знаменитою матір'ю, одягнувши прозору сукню Burberry, яка демонструвала її CGM.

Вона також «здійняла хвилю» на подіумі під час показу Versace на тижні моди в Мілані весна/літо 2022, одягнувши купальник,  блейзер з принтом Versace та помпу Omnipod на стегні. 

Ліла Мосс з гордістю продемонструвала свій CGM у новій модній кампанії - 3 изображение

У свої 21 рік Ліла самотужки доводить, що життя з хронічним захворюванням не повинне замовчуватися, навпаки, його потрібно визнавати, говорити про нього і підтримувати в будь-якій галузі.

 

Джерело: hellomagazine


Читайте також:

Ліла Мосс розповіла про свій діабет: «Я називаю себе роботом з усіма своїми дрібничками»

Зірки з діабетом, які надихають команду «Мій цукровий»

«Важливо давати собі трохи поблажливості». Нік Джонас поділився порадами, як запобігти вигоранню від діабету