Покращення психологічної підтримки для українців з діабетом. Долучайтесь до дослідження

Українці мають змогу долучитися до наукового дослідження, ціль якого — покращення психологічної підтримки для людей з цукровим діабетом у нашій країні.

Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше. 

Покращення психологічної підтримки для українців з діабетом. Долучайтесь до дослідження - изображение

Дослідження проводиться в рамках дипломної роботи Максима Яхнівського (науковий керівник — Вавілова А.С.), який є студентом магістратури КНУ ім. Шевченка, кафедра психодіагностики і клінічної психології. 

Зібрані дані будуть використані для визначення кореляцій між різними психологічними характеристиками (рівень стресу, тип копінг-стратегій (сталі моделі мислення та поведінки, спрямовані на подолання життєвих труднощів), ставлення до власного здоров'я тощо) і рівнем турботи про власне здоров'я. Все для того, щоб визначити найефективніші підходи до комунікації і психологічних втручань з людьми з цукровим діабетом, які могли б підвищити рівень турботи про власне здоров'я у цієї категорії населення.

⇒ Опитування є абсолютно анонімним. Вам не потрібно залишати свою поштову скриньку чи інші особисті дані, за допомогою яких можна було б ідентифікувати особу. 

⇒ За результатами анкетування ви маєте право отримати психологічну консультацію. Контакти для отримання консультації у кінці анкети. 

⇒ Ви можете поділитися даним опитуванням із вашими друзями, родичами і знайомими, які також живуть з цукровим діабетом. Це допоможе зробити дослідження ще більш якісним. 

Посилання на анкету

Покращення психологічної підтримки для українців з діабетом. Долучайтесь до дослідження - 2 изображение

Ваша участь може допомогти краще зрозуміти реальні потреби та покращити психологічний добробут людей з діабетом.


Читайте також:

Вигорання від діабету існує. 10 порад, як впоратися зі складним станом

Булінг, стигма та діабет у школі

10 способів підтримати близьку людину з діабетом

 

Ми в Instagram та Telegram