Dexcom G7 тепер дозволяє контролювати рівень цукру в крові в режимі реального часу на Apple Watch

Від початку червня користувачі безперервного моніторинга глюкози (CGM) Dexcom G7 зможуть контролювати рівень цукру в крові в режимі реального часу прямо з Apple Watch.

Продовжуйте читати, щоб дізннатись більше.

Dexcom G7 тепер дозволяє контролювати рівень цукру в крові в режимі реального часу на Apple Watch - изображение

Згідно з прес-релізом Dexcom, функція прямого підключення до Apple Watch була однією з найбільш затребуваних користувачами. Після підключення до Apple Watch, G7 використовуватиме власне спеціальне з'єднання Bluetooth для передачі показників рівня глюкози та персоналізованих сповіщень прямо «на зап'ястя».

Це означає, що вам не потрібно буде діставати телефон, якщо ви хочете переглянути свої дані, а також телефон не обов'язково повинен бути при вас. Наприклад, користувачі G7 зможуть отримувати дані в режимі реального часу під час пробіжки/прогулянки без телефону або якщо ваш телефон заряджається в іншій кімнаті.

Раніше застосунок Apple Watch для G7 дозволяв використовувати циферблат годинника, але синхронізація даних відбувалася з тригодинною затримкою.

Dexcom G7 тепер дозволяє контролювати рівень цукру в крові в режимі реального часу на Apple Watch - 2 изображение

Це скоріше додатковий спосіб перегляду даних і отримання сповіщень, а не заміна вашого смартфона або приймача Dexcom. Для початкового налаштування G7 і сполучення з Apple Watch вам все одно знадобиться сумісний iPhone. Обмін даними з фоловерами (родиною, друзями тощо) також вимагає, щоб ваш телефон знаходився в радіусі близько 6-7 метрів. Телефон також знадобиться вам, якщо ви хочете отримати більш цілісне уявлення про рівень глюкози в крові разом з іншими показниками (наприклад, активність, менструальний цикл, сон тощо) в застосунку Apple Health.

Наразі функція Direct to Apple Watch буде доступна у США, Великобританії та Ірландії. Пізніше цього місяця функція з'явиться на інших ринках [хоча Dexcom не уточнила, на яких саме]. Зацікавлені в цій функції повинні оновити застосунок Dexcom G7 до версії 2.1 і мати принаймні Apple Watch Series 6 під управлінням watchOS 10 або новішої версії. Вони також повинні мати iPhone з iOS 17 або новішої версії.

Важливо зазначити, що ця функція є скоріше кроком до того, щоб зробити існуючий CGM більш зручними у використанні, а не перетворити смарт-годинник на самостійний неінвазивний інструмент моніторингу рівня глюкози. [Хоча багато компаній активно інвестують у цю технологію, навряд чи ми побачимо її найближчим часом].


Замовити безперервний моніторинг глюкози, а також аксесуари для додаткової фіксації та зняття сенсора можна в магазині діабет-товарів та корисного харчування SaharOK Shop.

Dexcom G7 тепер дозволяє контролювати рівень цукру в крові в режимі реального часу на Apple Watch - 3 изображение


Джерела: diaTribe, TheVerge

Читайте також:

Безперервний моніторинг глюкози допомагає діагностувати діабет, як показало нове дослідження

DiaTech: найбільш очікувані діабет-девайси 2024

Apple розробляє глюкометр для Apple Watch: що нам відомо

 

Ми в Instagram та Telegram

Теми: Dexcom