Як безоплатно отримати інсулінову помпу в Україні?

Раді повідомити актуальну кількість інсулінових помп, що станом на кінець 2023 року безоплатно отримані дітьми віком до 18 років в Україні!

Як безоплатно отримати інсулінову помпу в Україні? - изображение

Новини компаній

Усім, хто отримує помпу за програмою державних закупівель, надається 4-річна гарантія. Крім того, отримувачі матимуть доступ до навчання та сервісу від компанії «Мед Ек Сервіс». 

Отож, вітаємо міста, мешканці яких вдало подолали шлях – і змогли отримати бажані інсулінові помпи Medtronic: 

  • ✅ Коломия = 1
  • ✅ Хмельницький = 5 
  • ✅ Кривий Ріг = 5 
  • ✅ Дніпро = 97 
  • ✅ Одеса = 17 
  • ✅ Магдалинівка = 4
  • ✅ Київ = 94
  • ✅ Харків = 3

Як безоплатно отримати інсулінову помпу в Україні? - 2 изображение

ЯК ОТРИМАТИ ПОМПУ?

!! Компанія «Мед Ек Сервіс» – це єдиний офіційний імпортер діа-товарів Medtronic в Україні (серед яких, зокрема, системи моніторингу та інсулінові помпи).

Це означає, що компанія безпосередньо не надає безплатно інсулінові помпи: «Мед Ек Сервіс» не приймає рішень, не визначає кількість, не впливає видачі в окремих містах – натомість забезпечує продаж, надає гарантію, консультації, навчає клієнтів та лікарів, допомагає зі встановленням помп, забезпечує сервіс.  

Закупівлями інсулінових помп для безоплатної видачі дітям до 18 років в Україні на сьогодні займаються органи місцевої влади (відповідно до місця проживання запитувача помпи). Також можна звертатися до благодійних фондів. 

Процес перемовин варто починати за наявності попередньо отриманої довідки від вашого лікаря, у якій зазначено показ до помпової інсулінотерапії. 

ЧОМУ ТІЛЬКИ ДЛЯ ДІТЕЙ?

Програма видачі інсулінових помп/моніторингів/витратних матеріалів сьогодні дійсна виключно для дітей віком до 18 років. Усі передові країни свого часу починали саме так – спочатку діти. З роками програма зазвичай стає доступною і для дорослих. Віримо, що з Перемогою все зміниться на краще. Працюємо разом і над цим! 

ЩОБ ОТРИМАТИ ІНСУЛІНОВУ ПОМПУ В 2024 РОЦІ, ... 

… необхідно ВЖЕ сьогодні починати співпрацю зі своїм лікарем та органами місцевої влади! 

Так, процес часом довгий та виснажливий – наполегливість допоможе досягти бажаного результату в цій справі!

ВАЖЛИВО!!

Про видачу інсулінових помп детально у відео:

Перейдіть в Інстаграм – ознайомтесь з УСІМА  збереженими сторис розділу «Програма». Інформації багато – не поспішайте, вивчайте, зупиняйтесь, щоб занотувати та обдумати подальші дії. Починайте зі звернення до свого лікаря або місцевого благодійного фонду, об’єднуйте зусилля, надихайтесь історіями успіху – нехай і вам все вдається!   

За появи додаткових питань звертайтесь до компанії «Мед Ек Сервіс» через сторінки у соціальних мережах:

Дякуємо кожному, хто вірить, працює, допомагає, не зупиняється, добивається. Попри хаос навколо можна ставати сильнішим – отримати можливість підвищити рівень життя з цукровим діабетом за допомогою помпової інсулінотерапії. Не зупиняйтесь!