Медичний туризм: чому люди обирають лікування за кордоном

Медичний туризм – подорож в іншу країну з метою лікування, виконання процедур та послуг, пов'язаних з косметологією, дієтотерапією, хірургією, профілактикою різних хронічних станів, отримання консультацій, купівлі ліків.

Медичний туризм: чому люди обирають лікування за кордоном - изображение
globalmedik

Сьогодні популярність медичного туризму зростає, і з'являється все більше пропозицій, які здатні забезпечити якісне цілісне лікування та поєднати його з відпочинком у новій або вже улюбленій країні. Медичний туризм є вагомою частиною світової сфери охорони здоров'я та медицини. 

Медтуризм з Globalmedik – це доступ до кваліфікованих лікувально-оздоровчих послуг у Туреччині, взаємодія виключно з акредитованими клініками, які надають терапію за міжнародними протоколами. Співпраця з найкращими медичними закладами Туреччини дає змогу компанії Globalmedik пропонувати своїм клієнтам прогресивні методи діагностування та результативне лікування різних захворювань. 

Медичний туризм не з'явився сьогодні: ще у стародавні часи люди долали великі відстані та дістатися далеких країв, щоб поспілкуватися з досвідченими лікарями, знаними духовними цілителями. Вже пізніше, у ближчі до наших часів періоди, люди подорожували до курортних міст, де прагнули отримати медичне лікування, відпочити та відновитися.

Сьогодні медичний туризм має значно ширший перелік переваг: 

  • Максимально точне виявлення хвороб на ранніх стадіях завдяки використанню найсучасніших методів діагностування
  • Персоналізований підхід до кожного запиту
  • Досвідчені та кваліфіковані лікарі
  • Конкурентна вартість та висока якість лікування
  • Сучасні методи лікування широкого спектра станів та захворювань, зокрема ендокринологічних, кардіологічних, онкологічних, стоматологічних тощо
  • Виконання найскладніших операцій, процедур естетичної хірургії, стоматології, репродуктивної медицини
  • Лікування медикаментами високої якості
  • Комфорт лікування, фізичної та емоційної реабілітації після складних процедур
  • Можливість поєднувати оздоровчі процедури з відпочинком або роботою
  • Конфіденційність.

Розвинена інфраструктура, висококваліфіковані спеціалісти, сучасно обладнані клініки приваблюють медичних туристів. Вдала географія розташування та комфортний клімат країни, можливість познайомитись зі стародавньою культурою та торкнутись історії світу, насолодитись повітрям морського узбережжя та водою термальних джерел – все це пояснює популярність турецького медичного туризму.

Медтуризм з Globalmedik – це доступ до профільних клінік та акредитованих спеціалістів, увага до кожного пацієнта та його питання, консультація з усіх питань, надання чіткої інформації для досягнення найкращого результату відповідно до запиту, супровід на усіх етапах отримання оздоровчо-лікувального процесу.