MiaoMiao 3: НОВИЙ ТРАНСМІТТЕР ДЛЯ FreeStyle Libre

Нещодавно на діа-ринок вийшла вже третя версія MiaoMiao — трансміттер для сенсорів FreeStyle Libre 1, 2.

Що змінилося на краще та чим новинка відрізняється від попередніх версій — розповідаємо!

MiaoMiao 3: НОВИЙ ТРАНСМІТТЕР ДЛЯ FreeStyle Libre - изображение

Трансміттер — це невеликий пристрій, що кріпиться на сенсор (тільки FreeStyle Libre!), зчитує інформацію через вбудований модуль NFC (near field communication) і кожні 5 хвилин передає дані про ваш рівень ГК на смартфон / ресивер за допомогою Bluetooth. Для прийому даних існують спеціальні додатки (для Android та iPhone).

Навіщо потрібен трансміттер?

✔️Дозволяє бачити ГК у режимі реального часу.

✔️Не потрібно прикладати телефон / ресивер до сенсора — дані кожні 5 хвилин надходять на основний телефон.

✔️Можна налаштувати віддалений доступ і відслідковувати цукор дитини через інтернет, отримувати сповіщення про низький / високий цукор на основному телефоні та на телефоні батьків.

✔️Не вимагає наявності NFC у телефоні.

MiaoMiao 3: НОВИЙ ТРАНСМІТТЕР ДЛЯ FreeStyle Libre - 2 изображение

Характеристики MiaoMiao 3: Що нового?

✅Тонкий та компактний

MiaoMiao 3 розроблений для максимальної зручності використання. Його розмір майже ідентичний розміру датчика FreeStyle Libre — 32x25x7,5 мм і вага всього 5 г. Для порівняння: вага MiaoMiao 1 складає 8 г; MiaoMiao 2 — 6 г. Він легкий, непомітний та зручний для носіння.

✅Надійне кріплення

Разом із трансміттером в комплекті йде 80 двосторонніх наліпок, які прикріплюють рідер до тіла. За словами виробника, наліпки безпечні для шкіри та досить міцні, щоб їх можна було носити протягом усього дня.

✅Звукові сповіщення

MiaoMiao 3 FreeStyle Libre Reader активує сигнал тривоги за найменших ознак порушення рівня глюкози, виявлених вашим датчиком FreeStyle Libre. Будь-яка проблема, яка відстежується вашим датчиком, надішле сигнал тривоги безпосередньо на ваш мобільний пристрій, попереджаючи вас про будь-які небезпечні зміни.

✅Водонепроникний

Завдяки технології герметичного ущільнення для захисту від води, MiaoMiao 3 є водонепроникним, і його можна використовувати під час душу. Трансміттер продовжуватиме працювати та передавати дані ГК кожні 5 хвилин. 

✅Перезарядний

MiaoMiao 3 оснащений потужною внутрішньою батареєю, якої вистачає на 2 тижні при регулярному використанні (як і MiaoMiao 1, 2). Більш того, пристрій повністю перезаряджаємий. Раз на 2 тижні заряджайте його за допомогою зарядного кабелю.

✅Сумісність з додатками

MiaoMiao 3 сумісний з усіма основними програмами для створення звітів: Tomato (офіційний додаток), xDrip+; Spike та Glimp (тільки з Libre 1). Працює з iOS та Android. 

✅Сімейний моніторинг

Інтеграція програм MiaoMiao дозволяє членам сім'ї входити в бажану програму і відстежувати дані. Декілька членів сім'ї можуть відстежувати дані одночасно.

✅Сертифікована надійна технологія

MiaoMiao 3 сертифіковано Європейською комісією Radio Equipment Directive (RED). 100% безпека з точки зору здоров'я, безпеки та конфіденційності відповідно до міжнародних стандартів.

***Офіційний сайт:miaomiao.cool

Читайте нас в Instagram: @saharok_journal та Telegram: t.me/saharok_journal